Sist publisert: 11/05 2023

Dette er noen av spørsmålene du skal få svar på i den nye podkasten til Arbeidstilsynet. Arbeidslyst handler både om det som er problematisk, og det som gjør det godt å gå på jobb i Norge. Podkasten kan du høre i Apple Podcast, Spotify og på arbeidstilsynet.no/.

Første episode handler om arbeidsulykker. Hver dag blir godt over 50 personer skadet på jobb i Norge, viser tall fra Statistisk Sentralbyrå. Men de fleste arbeidsulykker kunne ha vært unngått:

— Vi har lyst å nå de som er interessert i norsk arbeidsliv, med arbeidslivstema som er aktuelle både historisk, i nåtid og i fremtid, sier Trude Vollheim, direktør i Arbeidstilsynet. — Det kan være inspirasjon fra arbeidsplasser som har jobbet godt med forebyggende HMS, Arbeidstilsynets rolle og innsats i kampen mot useriøsitet og Akrim, eller hvilke endringer og utfordringer vi ser i fremtidens arbeidsliv, for å nevne noe.

Er det et tema du spesielt har lyst å høre om, eller ønsker å tipse oss om? Send en mail til arbeidslyst@arbeidstilsynet.no.