Spørsmål og svar til nye krav for brukarar av diisocyanat

Nyleg heldt Arbeidstilsynet webinaret Nye krav til brukere av diisocyanater. Der gjekk vi gjennom kva det nye opplæringskravet betyr i praksis. Det kom inn mange spørsmål frå direktesendinga. Vi har samla eit utval av spørsmåla og svart på dei under.

Sjå heile webinaret i opptak her

12 spørsmål og svar

Ein som har yrkeshygienisk kompetanse (kjemikaliehandtering) og er kjent med krava som blir stilt om diisocyanat, kan vere ein ekspert.

Postet i Nyheter fra Arbeidstilsynet
Avtale om kortere opplæringstid for verneombud og AMU medlemmer
Last ned utkast til avtale om kortere opplæringstid for verneombud og AMU medlemmer I tillegg utarbeides en forsvarlighetsvurdering som dokumenterer at partene aktivt har gjort en vurdering slik lovverket krever.